TUDJON MEG TÖBBET

Új jármű garanciája

Új Ford Trucks járművére kétéves jótállás vonatkozik, amely egyáltalán nincs megtett kilométerszámhoz kötve. Valamennyi szervizelést, javítási és karbantartási munkát a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően végzünk el. Amennyiben úgy dönt, hogy eladja Ford Trucks járművét, a jótállás átruházható, ami annál vonzóbbá teszi a jövőbeni vevője számára

Alkatrész-garancia 

A jótállás feltételei alapján a meghatalmazott Ford Trucks értékesítők és hivatalos Ford Trucks szervizközpontok csak eredeti Ford Trucks alkatrészeket fognak felhasználni. Kizárólag az eredeti alkatrészek ígérik a minőséget és a biztonságot, így tehát szervizközpontjaink biztosítják járműve teljesítményének és értékének megőrzését. A Ford Trucks gépkocsi-alkatrészekre kétéves jótállás vonatkozik, korlátlan megtett kilométerszám mellett. Amennyiben gyártási hiba eredményeként valamilyen probléma adódik, az országúti segélyszolgálat költségmentes.

Festés és rozsdavédelem garanciája 

A Ford Trucks fényezési garancia védi járművét minden, a vezetőfülkén fellépő esetleges gyártásból eredő problémával szemben. Ford Trucks járművét rozsdásodás ellen a Ford Trucks karosszériarozsdásodási garancia védi. 

Rozsdavédelmi garancia 

Ford Trucks járművének vezetőfülkéje és belső része három évre védett a rozsda ellen. Ennek a jótállásnak a megtartásához Ford Trucks járművén *rendszeres karbantartást kell végezni a motorháztetőn és a festésen, és ezt szerepeltetni kell a karbantartási naplóban.

*(Ezt a karbantartást elvégzik az éves szervizelés keretében.)

Ford garancia 

A ’Ford Garancia’ akkor kezdődik, amikor járművének gyártói jótállása lejár. A ’Ford Garancia’ csomaggal járművének mechanikus és elektromos alkatrészeire további egy év jótállás vonatkozik, kilométerszám korlátozás nélkül. A Ford Garancia szerződéssel kapcsolatban bővebb információért vegye fel a kapcsolatot a Delta-Truck Kft. kereskedőivel.

Értékesítés utáni
Gondozás és karbantartás
Gondozás és karbantartás
Szervizhálózat
Szervizhálózat
Karbantartási csomagok
Karbantartási csomagok
Kézikönyvek
Kézikönyvek
Nincs Eredmény
Keresés