Ford Trucks F-MAX

Az új nagy Ford Trucks F-MAX nyerges vontató

Ecotorq E6 motor; Csendes és tágas nemzetközi fülke

Ford F-MAX 80%-os jóváírással
Próbálja ki 3 hónapig!

Próbálja ki a Ford Trucks F-MAX nyerges vontatót akár 3 hónapig, és ha megvásárolja a járművet, a bérleti díj 80%-át jóváírjuk!

 

Ajánlatunk tájékoztató jellegű, részünkről kötelezettség nem terheli, meghatározott felszereltségű nyerges vontatóra vonatkozik.

A 80% jóváírás a maximum 3 hónap időtartamú teszt során megfizetett bérleti díjakra vonatkozik és a bérleti díj a jármű megvásárlása esetén annak vételárából kerül levonásra. A jóváírás másik jármű megvásárlása esetén nem érvényesíthető. Ha a teszt jármű nem kerül megvásárlásra, úgy jóváírás nem történik. Egyedi, kedvezményes bérleti díjainkat Ford F-MAX nyerges vontatókra és Kögel Cargo oldalfüggönyös félpótkocsikra kérje kereskedőinktől. Az ajánlat kizárólag meghatározott felszereltségű, 2023-as gyártású FORD F-MAX nyerges vontatókra és Kögel Cargo félpótkocsikra vonatkozik, korlátozott darabszámban és a tesztelés 2023. június 30-ig történő megkezdése esetén. A járművek tesztelése is bonitásvizsgálathoz kötött, a Delta-Truck az elbírálás jogát fenntartja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a Delta-Truck részéről kötelezettség nem terheli. További részletekről érdeklődjön kereskedőinknél.

 
Felkeltettük az érdeklődését?

Kérjen ajánlatot a Ford F-MAX nyerges vontatóra!

Rendelje meg most és legyen öné rövid szállítási határidővel!
+36 24 50 22 50 KATTINTSON ÉS KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!
Ecotorq E6 motor
Ecotorq E6 motor
Saját fejlesztés
A Ford Trucks által fejlesztett új F-MAX ECOTORQ motor maximális teljesítményt nyújt minimális üzemanyagfogyasztás mellett, bármilyen útviszonyról legyen szó. 500 Le motorteljesítmény, 2500 Nm forgatónyomaték. A különböző vezetési módok, mint például az Eco Mode és a Power Mode, segítenek optimalizálni az üzemanyag-fogyasztást.
ConnecTruck
ConnecTruck
Flottakezelő rendszer
Tudjon meg mindent járműveiről egyetlen gombnyomásra! A ConnecTruck rendszerével mindig időben értesülhet járművei helyzetéről és aktuális állapotáról, bárhol is legyen a világban.
Eco+ vezetési mód
Eco+ vezetési mód
Gazdaságos vezetés
Takarítson meg többet, vezessen gazdaságosan! Szükség esetén az ECO+ vezetési mód bekapcsolásával csökkentse 500 lóerőről 450 lóerőre járműve teljesítményét, így akár 5% üzemanyagköltséget is megtakarítva.
MaxCruise
MaxCruise
Domborzatkövető tempomat
A Max Cruise kiszámítja az optimális motor- és haladási sebességet a közelgő útviszonyokhoz, így önnek csak annyi a dolga, hogy élvezze a vezetést.
Korlátok nélkül
Korlátok nélkül
Rövid szállítási határidővel
Kétszer ad, aki gyorsan ad – különösen igaz ez a mondás most a Delta-Truck Kft. esetében, ugyanis a Ford Trucks magyarországi importőre akár három hónapon belüli szállítási határidővel is tud rendelést felvenni az egyre népszerűbb F-MAX nyerges vontatóra.
Big Truck
Big Truck
Big business, comfort & technology
A Ford F-MAX nem csak a vezető kényelmét maximalizálja, de számos csúcstechnológiai felszereltségének köszönhetően segít élvonalban tartani az Ön vállalkozását.
ÚJ NAGY
Ford Trucks F-MAX nyerges vontató

A Ford Trucks első kifejezetten hosszú távú fuvarfeladatokra kialakított nyerges vontatója. Maximális kényelem, hatékonyság és felszereltség, vagyis egy szóval: F-MAX. A tervezőcsapat a vezető kényelmét helyezte a középpontba, aminek eredményeképpen az F-MAX a Ford eddigi legtágasabb és legkényelmesebb vezetőfülkével rendelkező nyerges vontatója. A 2019-es Év Tehergépkocsija díj elnyerése után a Ford F-MAX hazánkban is elérhető a Delta-Truck Kft. jóvoltából.

Ismerje meg közelebbről új nyerges vontatónkat!

Ford Trucks F-MAX

Tengelyképlet

4x2

 

Fülke

2,5 méter széles mega kabin


Motor

12,7 L Ecotorq motor


Motorteljesítmény

500 PS

 

A Ford eddigi legtágasabb utasterének minden részlete a vezető kényelmét szolgálja.
Csendes és tágas nemzetközi fülke
LED fényszóró-kialakítás
Multimédiás kijelző
790 literes össztárhely
8"-os műszerfali kijelző
Automatikus légkondicionáló berendezés
Akciós ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot a Ford F-MAX nyerges vontatóra!

Rendelje meg most és legyen öné rövid szállítási határidővel!
+36 24 50 22 50 KATTINTSON ÉS KÉRJEN AJÁNLATOT!
Ismerje meg az F-MAX további kiadásait!
Ford Trucks F-MAX Blackline
F-MAX Blackline
Az Év Tehergépjárműve díj győztese most még különlegesebbé vált. Ismerje meg közelebbről a limitált, 250 darabszámban gyártott, számozott, F-MAX Blackline modellt!
További információ: F-MAX Blackline
Ford Trucks F-MAX L
Ford Trucks F-MAX L
A Ford Trucks F-MAX L 1350 literes üzemanyagtartályával még a leghosszabb utakon is helytáll. A korábbi Ford nyerges vonatókhoz képest 30%-kal nagyobb kapacitásával akár 5000 kilométert is képes megtenni egyetlen tankolással, ennek köszönhetően nincs olyan nemzetközi szállítmányozási feladat, ami kihívást jelentene. Az F-MAX L nyerges vontató megnövelt tengelytávja biztosítja a menetkényelmet és a menetstabilitást
További információ: F-MAX L
Nincs Eredmény
Keresés