Ford Trucks F-MAX

Az új nagy Ford Trucks F-MAX nyerges vontató

Ecotorq E6 motor; Csendes és tágas nemzetközi fülke

Új Ford F-MAX nyerges vontató 999 EUR + áfa/hó
Megosztjuk a terhet! Emelkedő költségeit alacsonyabb lízing díjjal kompenzáljuk!

Ajánlatunk tájékoztató jellegű, részünkről kötelezettség nem terheli, meghatározott felszereltségű nyerges vontatóra vonatkozik. A végleges ajánlat megtételéhez bonitás vizsgálat szükséges.

* A Ford Trucks által támogatott kamat. EUR alapú nyílt végű pénzügyi lízing, 14 000 EUR induló összeg, 60 hónapos futamidő. Az ajánlat kizárólag a megjelölt termékekre érvényes a készlet erejéig, vagy visszavonásig. A feltételeket és a részleteket 

a finanszírozó lízing cég mindenkor hatályos Üzletszabályzatában, az Általános Szerződési Feltételeiben és a vonatkozó Hirdetményeiben találja, továbbá a ténylegesen igényelhető finanszírozásról a Delta Truck Kft-től kaphat teljes körű tájékoztatást. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a finanszírozó lízing cég a hitelbírálathoz szükséges  dokumentumok meghatározásának, hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja.

 

Felkeltettük az érdeklődését?

Kérjen ajánlatot a Ford F-MAX nyerges vontatóra!

Rendelje meg most és legyen öné rövid szállítási határidővel!
+36 1 505 3500 KATTINTSON ÉS KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!
Ecotorq E6 motor
Ecotorq E6 motor
Saját fejlesztés
A Ford Trucks által fejlesztett új F-MAX ECOTORQ motor maximális teljesítményt nyújt minimális üzemanyagfogyasztás mellett, bármilyen útviszonyról legyen szó. 500 Le motorteljesítmény, 2500 Nm forgatónyomaték. A különböző vezetési módok, mint például az Eco Mode és a Power Mode, segítenek optimalizálni az üzemanyag-fogyasztást.
ConnecTruck
ConnecTruck
Flottakezelő rendszer
Tudjon meg mindent járműveiről egyetlen gombnyomásra! A ConnecTruck rendszerével mindig időben értesülhet járművei helyzetéről és aktuális állapotáról, bárhol is legyen a világban.
Eco+ vezetési mód
Eco+ vezetési mód
Gazdaságos vezetés
Takarítson meg többet, vezessen gazdaságosan! Szükség esetén az ECO+ vezetési mód bekapcsolásával csökkentse 500 lóerőről 450 lóerőre járműve teljesítményét, így akár 5% üzemanyagköltséget is megtakarítva.
MaxCruise
MaxCruise
Domborzatkövető tempomat
A Max Cruise kiszámítja az optimális motor- és haladási sebességet a közelgő útviszonyokhoz, így önnek csak annyi a dolga, hogy élvezze a vezetést.
Korlátok nélkül
Korlátok nélkül
Rövid szállítási határidővel
Kétszer ad, aki gyorsan ad – különösen igaz ez a mondás most a Delta-Truck Kft. esetében, ugyanis a Ford Trucks magyarországi importőre akár három hónapon belüli szállítási határidővel is tud rendelést felvenni az egyre népszerűbb F-MAX nyerges vontatóra.
Big Truck
Big Truck
Big business, comfort & technology
A Ford F-MAX nem csak a vezető kényelmét maximalizálja, de számos csúcstechnológiai felszereltségének köszönhetően segít élvonalban tartani az Ön vállalkozását.
ÚJ NAGY
Ford Trucks F-MAX nyerges vontató

A Ford Trucks első kifejezetten hosszú távú fuvarfeladatokra kialakított nyerges vontatója. Maximális kényelem, hatékonyság és felszereltség, vagyis egy szóval: F-MAX. A tervezőcsapat a vezető kényelmét helyezte a középpontba, aminek eredményeképpen az F-MAX a Ford eddigi legtágasabb és legkényelmesebb vezetőfülkével rendelkező nyerges vontatója. A 2019-es Év Tehergépkocsija díj elnyerése után a Ford F-MAX hazánkban is elérhető a Delta-Truck Kft. jóvoltából.

Ismerje meg közelebbről új nyerges vontatónkat!

Ford Trucks F-MAX

Tengelyképlet

4x2

 

Fülke

2,5 méter széles mega kabin


Motor

12,7 L Ecotorq motor


Motorteljesítmény

500 PS

 

A Ford eddigi legtágasabb utasterének minden részlete a vezető kényelmét szolgálja.
Csendes és tágas nemzetközi fülke
LED fényszóró-kialakítás
Multimédiás kijelző
790 literes össztárhely
8"-os műszerfali kijelző
Automatikus légkondicionáló berendezés
Akciós ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot a Ford F-MAX nyerges vontatóra!

Rendelje meg most és legyen öné rövid szállítási határidővel!
+36 1 505 3500 KATTINTSON ÉS KÉRJEN AJÁNLATOT!
Ismerje meg az F-MAX további kiadásait!
Ford Trucks F-MAX Blackline
F-MAX Blackline
Az Év Tehergépjárműve díj győztese most még különlegesebbé vált. Ismerje meg közelebbről a limitált, 250 darabszámban gyártott, számozott, F-MAX Blackline modellt!
További információ: F-MAX Blackline
Ford Trucks F-MAX L
Ford Trucks F-MAX L
A Ford Trucks F-MAX L 1350 literes üzemanyagtartályával még a leghosszabb utakon is helytáll. A korábbi Ford nyerges vonatókhoz képest 30%-kal nagyobb kapacitásával akár 5000 kilométert is képes megtenni egyetlen tankolással, ennek köszönhetően nincs olyan nemzetközi szállítmányozási feladat, ami kihívást jelentene. Az F-MAX L nyerges vontató megnövelt tengelytávja biztosítja a menetkényelmet és a menetstabilitást
További információ: F-MAX L
Nincs Eredmény
Keresés