0%
  Nagy Látószögű
  Oldaltükrök
  Biztonsági rendszerek
  Nagy Látószögű
  Oldaltükrök
  Napellenző és
  árnyékolók
  Külső Tároló
  Rekeszek
  Széles fellépők és lépcsővilágítás
  fellépők és lépcsővilágítás
  Oldalsó légterelők
  Nyeregszerkezet
  A Motorfülke
  Döntési Mechanizmusa
  Üzemanyagtartály
  Automata sebességváltó
  Minden 4-tengelyes nyerges vontatót különböző meghajtási módokat tartalmazó speciális automata sebességváltóval szereltek fel, amely nagyobb üzemanyag-hatékonyságot és teljesítményt biztosít. Mindegyik meghajtási mód a legjobb használati körülményeket biztosítja.
  Belső tároló rekeszek
  A fej fölötti és oldalsó tároló rekeszek különböző célokra használhatók.
  Ágy alatti tároló hely
  Széles rekesz az ágy alatt, extra tárolásra
  Vezetőülés
  A Ford Trucks nyerges vontató sorozatában az ülések az egyenletes utazáshoz szükséges optimális kényelmet biztosítják A vezetőülés deréktámaszt, biztonsági öveket, fejtámaszt, kartámlákat és fűtést tartalmaz. Kényelmes vezetési élményt ad, mivel a vezetőt optimális ülési helyzetben tartja.
  Kijelző panel és fedélzeti számítógép
  Amikor bekapcsolják a gyújtást, a kijelző panel és a fedélzeti számítógép világít. A vezető minden szükséges információt lát vezetés közben. Több fontos információ van a vezető látóterében: mint például az AdBlue szint, az aktuális fogyasztás, az átlagos sebesség és a megtett távolság értékei. A sebességtartás és az ergonomikus műszerfal hosszú utazásokon még nagyobb kényelmet garantálnak.
  Motorfék és Intarder
  A motorfék és Intarder vezérlőkarja: a segédfékek bekapcsolhatók az optimális fékezési teljesítményhez kézileg, illetve beállíthatók automatikusan.
  Ergonomikus műszerfal
  Az ergonomikus műszerfal olyan funkciókat foglal magában, mint a rádió, a váltóáram, automata sebességváltós üzemmódok, menetstabilizáló rendszer, intelligens fékezési rendszer (SBSM) és fülkefűtési funkciók; ezek könnyen elérhetők és vezetés közben extra biztonságot adnak.
  Összecsukható emeletes ágy
  Kényelmes utazásokhoz kényelmes ágyak. Újságolvasáshoz bekapcsolhatja az olvasólámpát, pihenhet a kényelmes matracon, és szabályozhatja a fűtést anélkül, hogy felkelne.
  Napellenző és árnyékolók
  A napellenző és árnyékolók vezetés közben optimalizálják a vezető kényelmét és nappali látását.
  Nagy látószögű oldaltükrök
  Nagy látószögű oldaltükrök még inkább megkönnyítik a parkolást és a vezetést.
  Biztonsági rendszerek
  Elektronikus rendszerek fokozzák a biztonságot: a fejlett vészfékezési rendszer (Advanced Emergency Braking System, AEBS) opcionális funkció, amely erős fékezéskor extra biztonságot ad, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (Lane Departure Warning System, LDWS) pedig segít megakadályozni az akaratlan sávelhagyásokat.
  Nagy látószögű oldaltükrök
  Nagy látószögű oldaltükrök még inkább megkönnyítik a parkolást és a vezetést.
  Napellenző és árnyékolók
  A napellenző és árnyékolók vezetés közben optimalizálják a vezető kényelmét és nappali látását.
  Külső tároló rekeszek
  A külső tároló rekeszek extra tároló helyet jelentenek, ami lehetővé teszi, hogy biztonságosan tárolja olyan személyes tárgyait, amelyeket nem szeretne a fülkében tartani.
  Széles fellépők és lépcsővilágítás
  A Ford Trucks országúti sorozatának modelljeire vezető első lépéseket széles és megvilágított felületen teheti meg.
  Oldalsó légterelők
  Opcionális oldalsó légterelő lemezek fokozzák az esztétikai megjelenést és csökkentik az üzemanyag-fogyasztást.
  Nyeregszerkezet
  A nyeregszerkezetekkel sokféle magasság elérhető - 940 és 1300 mm között -, ez lehetővé teszi, hogy az aktuális feladathoz kiválassza az ideális magasságot.
  A motorfülke döntési mechanizmusa
  A motorfülke döntési mechanizmusa, amelynek segítségével könnyebb hozzáférni a motorhoz, olyan funkció, amelyik megkülönbözteti az 1848T modellt.
  Üzemanyagtartály
  Az opcionális 450 literes alumínium üzemanyagtartály kiegészíti a alapfelszereltséghez tartozó 450 literes alumínium üzemanyagtartályt, ezért nagy távolságokra utazhat anélkül, hogy meg kellene állnia tankolni.
  Mielőtt kiválasztja erőteljes és kényelmes útitársát,
  tapasztalja meg a 360-fokos belső és külső előnézetet most.
  TAPASZTALJA MEG MOST