0%
Automata sebességváltó
Minden távolsági járművet speciális 12-sebességes, különböző meghajtási módokat tartalmazó automata sebességváltóval szerelnek fel, ezek minden körülmény mellett nagyobb üzemanyag-hatékonyságot és teljesítményt, valamint ideális és kényelmes vezetési élményt biztosítanak.
Himbáló üzemmód
A himbáló üzemmód lehetővé teszi, hogy a jármű nehéz útviszonyok között beragadva könnyen visszacsússzon.
Vezetőülés
A Ford Trucks építőipari modelljeinek ülései az egyenletes utazáshoz szükséges optimális kényelmet biztosítják. A vezetőülés deréktámaszt, kartámlákat, légrugót és fűtést tartalmaz. Kényelmes vezetési élményt ad, mivel a vezetőt optimális ülési helyzetben tartja.
Kijelző panel és fedélzeti számítógép
Amikor bekapcsolják a gyújtást, a kijelző panel és a fedélzeti számítógép világít. A vezető minden szükséges információt lát vezetés közben. Több fontos információ van a vezető látóterében: mint például az AdBlue szint, az aktuális fogyasztás, az átlagos sebesség és a megtett távolság értékei. A sebességtartás (alapfelszereltség) és az ergonomikus műszerfal vezetés közben még nagyobb kényelmet garantálnak.
Motorfék és Intarder
A motorfék és Intarder vezérlőkarja: a segédfék bekapcsolhatók az optimális fékezési teljesítményhez kézileg, illetve beállíthatók automatikusan.
Ergonomikus műszerfal
Az ergonomikus műszerfal olyan funkciókat foglal magában, mint a rádió, a váltóáram, a himbáló üzemmód (automata sebességváltóval), intelligens fékezési rendszer (SBSM) és fülkefűtési funkciók; ezek könnyen elérhetők és vezetés közben extra biztonságot adnak.
PTO egység
Önnél van az irányítás, bármilyen a karosszéria Az ergonomikus PTO vezérlő egység lehetővé teszi, hogy könnyen irányítsa karosszériáját.
Felejtse el a piszkos és poros munkahelyet, és saját szemével nézze meg a Construction 4142 sorozat modelljeit.
Nézzen körül a jármű belsejében, élvezze a 360-fokos virtuális látványt.
TAPASZTALJA MEG MOST